Partisi için durmadan çalışıyor

CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz; 24 Haziran seçimi için Çanakkale’de adım atmadık yer bırakmıyor.

Partisi için durmadan çalışıyor

CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz; 24 Haziran seçimi için Çanakkale’de adım atmadık yer bırakmıyor.

05 Haziran 2018 Salı 13:53
Partisi için durmadan çalışıyor

Siyasete ilk adım attığı günden bu yana örgütlü çalışmaların gücüne inanan CHP’li Vekil Bülent Öz; Geyikli, Bozcaada ve Eceabat Örgütleriyle birlikte hemşehrilerinden CHP’ye destek istedi. “Çanakkale hep tamam diyor” diyen Öz; “Millet için geliyoruz, hedef Cumhurbaşkanlığı, Türkiyem kazanacak. 25 Haziran Ülkemiz için aydınlık yarınların başlangıcı olacak” şeklinde konuştu. CHP’li Bülent Öz, esnaf ve kahvelerdeki hemşehrilerini ziyaret ederek, hem Ülkemizin içinde bulunduğu konumu değerlendirdi hem de seçim vaatlerini anlattı. Öz; “Milyonlarca işçimiz düşük asgari ücretle çalışmak zorunda bırakılıyor, Vatandaşlarımız geçim kaygıları olduğu için emekli olmak istemiyor, esnaflarımız kredi borçlarını ödeyemez hale geldi ve birçok esnafımız işyerini siftahsız kapatıyor, üreten Ülkemiz ihraç eden konumdan ithal eden ülke konuma düşürülmüştür ama Cumhuriyet Halk Partimizin İktidarında ve Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce olduğunda; 1 Ocak 2019’dan itibaren Asgari ücreti en az 2 bin 200 TL, en düşük emekli maaşını 1.500 TL yapacağız. Ramazan ve Kurban bayramında emeklilere birer maaş ikramiye vereceğiz. Emeklilere milli gelir artışından refah payı vereceğiz. Emekliler için muayene ve ilaç katılım paylarını ve fark ücretlerini kaldıracağız. Tarımsal üretimde kullanılan tohum, gübre ve tarım ilacı gibi girdilerin vergilerini düşürerek, maliyetleri aşağıya çekeceğiz. Çiftçilerimizin tarımsal kredi borçlarının faizlerinin tamamını sileceğiz. Ücretlilerin ve esnafın asgari ücrete kadar olan gelirlerine gelir vergisi muafiyeti tanıyacak şekilde, gelir vergisi dilimlerini yeniden düzenleyeceğiz. Vergide adaleti sağlayacak, az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alacağız. Esnafımızın kira stopajını kaldıracağız ve Esnafımızın kira, araç gideri vb. iş yeri masraflarını vergiden düşebilmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleChp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol