Pınar; “Bize proje soranlara cevabımızdır”

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hakan Pınar, yerel seçimler öncesi bazı projelerini bir bir açıkladı.

Pınar; “Bize proje soranlara cevabımızdır”

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hakan Pınar, yerel seçimler öncesi bazı projelerini bir bir açıkladı.

24 Ocak 2019 Perşembe 15:59
Pınar; “Bize proje soranlara cevabımızdır”

Sosyal medya hesabından, projelerini soranlara cevap veren Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hakan Pınar; “Bize proje soranlara cevabımızdır; Çanakkale’nin sorunları bellidir elbette konusunda uzman ekibimizle her beklenti ve ihtiyacı karşılamak üzere hummalı bir çalışma ortaya konacaktır. Ancak daha da önemlisi bizim Başkanlığımızda gece kimse yatağa aç girmeyecektir. Sabah uyandığında dolabı boşsa kahvaltı derdi olmayacaktır. Her gün her Mahallemizde kurulacak olan Aşevlerinde 1000 kişiye 3 öğün yemek verilecektir. Hz. Ömer Adaletinden bahsedip Karun gibi yaşayanların elbette anlamasını beklemiyoruz. Evsizler ve zorunlu sebeplerle dışarda kalmak zorunda kalanlar için minimum 50 yatak kapasiteli misafirhane yapılacaktır. Aynı derecede önem atfettiğimiz Cenab-ı Hakkın dilsiz kulları olan sokak hayvanları için beslenme ve barınma ihtiyaçları azami oranda karşılanacaktır” dedi.

“Belediye çalışanları işimizi kaybederiz kaygısı asla taşımayacak”

“Meslek edindirme kurslarını yaygınlaştırarak özellikle ev hanımlarının edindikleri mesleki el becerilerinden ürettikleri ürünlerin, kuracağımız şirket üzerinden doğrudan alıcısı olacağız ve hanımlarımızın aile bütçelerine anne ve ev hanımı sorumluluklarını ihmal etmeden katkı sunmalarını sağlayacağız” diyen Pınar; “Yani kısaca Merkezimize İnsani ihtiyaç ve erdemleri koyacak ve 3 Hilal’in güvenli gölgesinde etnik kökeni, mezhebi, siyasi görüşü ve inancı ne olursa olsun “Dağda bir kurt kaparsa bir koyunu, hesabını Ömer’den sorarlar” anlayışı şiarımız olacak, bu gece acaba kaç kişi yastığa başını aç koydu kaygısı yaşamamak ilk hedefimiz olacaktır. Bu saydıklarımızın toplam yıllık bütçedeki payı 30 da 1 dir, yani uçuk ve ütopik bir hayal değildir. Çoğu çocukluk arkadaşımız ya da kahve arkadaşımız olan Belediye çalışanları ise, iktidar değişirse işimizi kaybederiz kaygısı asla taşımayacaktır. Biz onların Hakan kardeşleriyiz, eşşek değiliz hadi kardeşim patron değişti iş bitti yapı paydos diyecek halimiz yok” şeklinde konuştu.  

Pınar sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Hele delikanlılık yıllarımın geçtiği ve çoğunluğu arkadaşım ve dostum olan Fevzipaşa sakini Roman kardeşlerimin istismarı bizim dönemimizde son bulacak, mahallenin fiziki koşulları iyileştirilecekse bile bu mahalle sakinleri ile birlikte karar altına alınacak ve mahallede işsiz genç kalmayacaktır. Bu insani meseleler çözüldüğünde ve kentte sosyal barış sağlandığında, trafik sorunu da, altyapıda, ulaşımda, büyüyen şehrin planlaması da, kordonların birleştirilmesi de, sarıçayın ıslahı da zaten bir şekilde olur. Bir avuç elitin sahip olduğu ve yönettiği Çanakkale Belediyesi, tekrar Çanakkale sakinlerinin ortak değeri haline getirilecek tüm ihaleler şeffaf olacak, 6-7 ailenin yönetip yönlendirdiği derin yapı tasfiye edilerek, Çanakkale halkının da Mahalle Meclisleri ve STK’lar üzerinden yönetime katılması sağlanarak yönetişim anlayışı ile komünistleri bile hayran bırakacak bir sistemle yönetilecektir. ŞEHİTLER DİYARININ PAYITAHTINA HAKİM OLMAYA DEĞİL HADİM OLMAYA TALİBİZ.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
MhpHakanpınar
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol