Tüm birimler 30 Ekim de yeni hastanede

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında tüm birimlerin sağlık alanında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Tüm birimler 30 Ekim de yeni hastanede

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında tüm birimlerin sağlık alanında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

25 Ekim 2017 Çarşamba 17:54
Tüm birimler 30 Ekim de yeni hastanede

Merkezde bulunan ve yıllardır halka hizmet sunan Çanakkale Merkez Devlet Hastanesi eski binasında belli branşlarda servis ve poliklinik hizmetlerinin devam edeceğini bildiren Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’nün açıklamasında; “Sağlık Bakanlığımızın Sağlıkta Dönüşüm Projesi Çerçevesinde başlattığı ülkemizde insan öncelikli hizmetler bütün hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda yataklı tedavi hizmetlerinin kalitesinin artırılması için ilimizde yapımına 2013 yılında başlanmış olup yapımı tamamlanan Çanakkale Merkez Devlet Hastanesi ( Mehmet Akif Ersoy ) yeni hizmet binasında, 22 Ekim 2017 tarihinden itibaren Kadın Doğum ve Çocuk branşları ile Sağlık hizmeti vermeye başlamıştır. Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Psikiyatrisi ve Çocuk Hematolojisi branşlarında poliklinik ve yatan hasta sağlık hizmetleri halkımıza sunulmaktadır. Diğer hizmet alanlarının hepsi yeni hizmet binasında hizmetlerini sunmak için taşınma işlemleri kademeli olarak İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinasyonuyla gerçekleştirilmektedir.30 Ekim 2017 tarihinden itibaren Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında Tüm birimler sağlık alanında hizmet vermeye başlayacaktır. Merkezde bulunan ve yıllardır halkımıza hizmet sunan Çanakkale Merkez Devlet Hastanesi eski binamızda ise belli branşlarda servis ve poliklinik hizmetlerimiz devam edecektir. Merkez Devlet Hastanesi eski hizmet binasında devam edecek olan Yataklı servisler; Psikiyatri, Fizik tedavi, Göz hastalıkları, Dermatoloji ve uyku branşlarının yataklı servisleri sağlık hizmeti sunmaya devam edecektir. Ayaktan Poliklinik hizmetlerinde; ise kalan branşlarımız Beyin Sinir Cerrahisi polikliniği, Deri ve zührevi hastalıklar polikliniği, Diyetisyen polikliniği, İntaniye polikliniği, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon polikliniği, Genel Cerrahi polikliniği, Göğüs hastalıkları polikliniği, Göz polikliniği, Dahiliye polikliniği, Kalp ve Damar Cerrahisi polikliniği, Kardiyoloji polikliniği, Nöroloji polikliniği, Psikiyatri polikliniği, Kulak Burun Boğaz polikliniği, Ortopedi ve travmatoloji polikliniği, Üroloji polikliniği, Psikolog ve Aile Hekimi polikliniği, halkımıza sağlık hizmeti vermeye devam edecektir. Mutlu ve huzurlu bir toplum için sağlık alanındaki tüm hizmetlerin ülkemize ve bölgemize kazandırılması ve takibi tüm sağlık alanında hizmet verenlerle birlikte son hızıyla tamamlanmaktadır. Hayırlara vesile olması dileği ile Çanakkale Halkına ve Kamuoyuna önemle duyurulur” denildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol