Turan; “Her zaman yanınızdayız”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi’ni ziyaret etti.

Turan; “Her zaman yanınızdayız”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi’ni ziyaret etti.

15 Mayıs 2018 Salı 14:19
Turan; “Her zaman yanınızdayız”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Vali Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Necmi İnce, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık’ı Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Gülşen Uz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette Şehit ve Gazi Ailelerine bir isteklerinin, sıkıntılarının, ihtiyaçlarının ve taleplerinin olup olmadığını soran AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a vakfın faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verildi. Şehit ve Gazilerin hayatımızın önemli bir parçası olduğunu belirten Turan; “Şehit ve Gazilerimiz bu ülke için çok değerli ve kıymetliler. Onlar bizim bu ülke topraklarında rahatça yaşayabilmemiz için hiç korkmadan, gözlerini kırpmadan canlarını feda ediyorlar. Onların bu cesareti bizim için çok takdire şayandır, sizler için ne yapsak azdır” dedi.

Şehit ve Gazi Ailelerini mutlu eden müjde

Çanakkale’de Şehit ve Gazi Ailelerinin projelerini dinleyen Turan, Şehit ve Gaziler Vakfı’nın projesi olan Şehit ve Gazi Aileleri TOKİ Projesi için üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını ve gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti. Turan, her zaman Şehit ve Gazi Ailelerinin yanlarında olduklarını da dile getirdi. Bu müjdeli haber, Şehit ve Gazi ailelerini mutlu etti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Gülşen Uz ise; “Gerek Ülkemizdeki, gerek ilimizdeki Şehit ve Gazi Ailelerimize göstermiş oldukları destek ilgi ve alaka için Grup Başkanvekilimiz Milletvekilimiz Bülent Turan bey ve Valimiz Orhan Tavlı Beylere vakfımıza yapmış oldukları destek ve ziyaretlerden dolayı şükran ve minnetlerimi sunarım” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 15.05.2018 18:49
Anahtar Kelimeler:
AkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol