Umurbey’e kapalı pazaryeri

Umurbey beldesi kapalı pazaryerine kavuştu.

Umurbey’e kapalı pazaryeri

Umurbey beldesi kapalı pazaryerine kavuştu.

01 Nisan 2018 Pazar 11:05
Umurbey’e kapalı pazaryeri

Umurbey Belediyesi’nin beldeye kazandırdığı Halil Alanlıoğlu Kapalı Pazaryeri, düzenlenen tören ile açıldı. Açılış törenine Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin,  Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ile esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın gönderdiği tebrik mesajının okunduğu törende, Afrin’de şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz için Mevlid-i Şerif okundu. Edilen duaların ardından pazaryerinin açılış kurdelesi, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ve protokol üyeleri tarafından kesildi.

Yavaş; “Hizmet aşkımız hiç bitmeyecek”

Kapalı pazaryerini beldede hizmete açtıkları için mutlu olduklarını belirten Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş; “Beldemize önemli hizmetleri dokunan eski belediye başkanlarımızdan Halil Alanlıoğlu’nun ismini verdiğimiz kapalı pazaryerimizin açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz dört yıllık süreçte içimizdeki hizmet aşkı hiçbir zaman bitmedi. İnşallah bundan sonra da çok daha güzel projelerle karşınızda olacağız. Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize en kalbi duygularımı sunuyorum” dedi.

Yılmaz; “Sami Başkanı kutluyoruz”

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise; “Başkanımız Sami Yavaş ve ekibine, ayrıca bu tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umurbeyimize hayırlı olmasını diliyorum. Sami başkanı takip ediyoruz. Yaptıkları ve Umurbey’e kattıkları için kendisini kutluyorum. Böyle tesisleri hizmete sokmak kolay değil. Kendisinin hangi şartlar ve zorluklar altında bu tesisi Umurbey’e kazandırdığını çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin de şu şekilde konuştu; “Bugün bu hayırlı açılışta sizlerle olmanın gururunu yaşıyorum. Lapseki hem merkez, hem Çardak hem de Umurbey olarak belediye başkanlarımızın gayretli çalışmalarıyla çok ciddi büyüme ve gelişim içinde. Böylesine önemli bir tesisi Umurbey’e kazandırdığı için Belediye Başkanımız Sami Yavaş’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Sami Yavaş, pazaryeri inşaatının yüklenici firma sahibi Çetin Küçük’e katkıları dolayısıyla plaket takdim etti. Başkan Yavaş ile beraberindeki protokol üyeleri, Halil Alanlıoğlu Kapalı Pazaryeri’nde tezgâh açan pazarcı esnafını tek tek dolaşarak sohbet etti. Pazar alışverişi için gelen vatandaşlar ise Başkan Yavaş’a hizmetleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
UmurbeyPazaryeri
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol