Yalan siyaset kimseye bir şey kazandırmaz

Eceabat Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Ejder, Belediye Başkan adaylarının iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Yalan siyaset kimseye bir şey kazandırmaz

Eceabat Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Ejder, Belediye Başkan adaylarının iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

10 Mart 2019 Pazar 17:02
Yalan siyaset kimseye bir şey kazandırmaz

Diğer partilerin Belediye Başkan Adaylarının seçim vaatleri arasında yer alan projelerini Eceabat Belediyesi olarak daha önce hayata geçirdiklerini de ifade eden Başkan Ejder, bu projeler ile ilgili fotoğrafları da sosyal medya üzerinden yayınladı. Yalan siyasetin kimseye bir şey kazandırmayacağını belirten Eceabat Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Ejder; “Yalan siyaset kimseye bir şey kazandırmaz. Dürüst olun küçücük bir ilçede yarın milletin yüzüne bakacaksınız. Dersini iyi çalışmamış adayların iddia ve bizim çoktan hayata geçirmiş olduğumuz projeleri yeni gibi paylaşmalarını görüyoruz. Bir Aday Çokal barajından su alacağız ve ucuz su sağlayacağız demiş. Çokal barajı bağlantısı zaten ilçemize yapıldı. Gerektiği taktirde çokaldan su kullanıyoruz” dedi.

“Yine bizim teklifimizle su fiyatlarında %50 indirim yapalım dedik. Halkımız daha ucuz su kullanması için tüm imkanlarımızı seferber ettik” diyen Ejder; “6 aydır belediye meclisimiz halkımızın menfaatinden çok kişisel tartışmalarla sağlıklı çalışmamaya başladı. İlçemizin menfaatinden çok kendi menfaatini düşünenlerden dolayı sırf Adem Ejder su fiyatını ucuzlatmasın eline koz vermeyelim diye karşı meclis üyeleri tarafından reddedildi. Şimdide görüyoruz ki kendi projeleri arasına alınmış. Bunu kendileri de biliyor Adem Ejder eğer ki bir şey isterse yapar. Önümüzdeki dönem ilk meclis toplantımızda su fiyatlarını gündeme alacağız” şeklinde konuştu.

Zaten ücretsiz Okul Servisi yıllardır ilçemizde var

Ejder sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Başka bir aday öğrenci servisi yapacağız, öğrencilerimize destek vereceğiz diyor. Bu kişi bilmiyor ki zaten Ücretsiz Okul Servisi yıllardır ilçemizde var, bunun yanında Hastane Servisimiz her gün çalışıyor. Vatandaşlarımız bu hizmetleri biliyor ancak siz bilmiyorsunuz herhalde. Yine aynı şekilde öğrencilerimize destek vereceğiz diyorlar. Öğrencilerimize sorsalar belediyeden bir isteğiniz var mı diye emin olun cevap alamazlar çünkü biz ulaşım, kıyafet, mekanik, personel desteği ve Erasmus desteğiyle öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Seçime kadar vaat için değil, sonuna kadar hizmet için varım.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleAkpartiEceabat
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol