Yeni Müdür göreve başladı

Aksa Çanakkale Doğalgaz’ın Yeni Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli oldu.

Yeni Müdür göreve başladı

Aksa Çanakkale Doğalgaz’ın Yeni Şirket Müdürü Çağdaş Adıbelli oldu.

11 Şubat 2019 Pazartesi 12:52
Yeni Müdür göreve başladı

2007 yılında Aksa Doğalgaz ailesine katılan ve daha önce Tokat-Amasya İşletme Müdürü görevini sürdüren Çağdaş Adıbelli, Aksa Çanakkale Doğalgaz Şirket Müdürü görevine atandı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180 ilçe ve beldede yaklaşık 40 milyon nüfusa hizmet veren Aksa Doğalgaz, alanında uzman ve güçlü kadrosuyla, her sene yüz binlerce aileyi doğal gaz konforuyla buluşturmaya devam ediyor. Aksa Çanakkale Doğalgaz’ın Şirket Müdürü, daha önce Tokat-Amasya İşletme Müdürü olarak görev yapan Çağdaş Adıbelli oldu.

Çağdaş Adıbelli kimdir?

Konya Selçuk Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği mezunu olan Çağdaş Adıbelli, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde Doğal Gaz Boru Hatları Ölçümleri üzerine Yüksek Lisans yapmıştır. Adıbelli, 2004 - 2007 yılları arasında Kaplan Harita A.Ş.’de üç yıl Saha Mühendisi ve Şantiye Şefi görevlerinde çalışmıştır. 2007 yılında Aksa Tokat - Amasya Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’de Harita ve CBS Şefi, 2010 - 2016 yılları arasında Yapım - İşletme Şefi olarak görev yapan Adıbelli, 2016-2018 yılları arasında ise İşletme Müdürü görevini yürüttü. Adıbelli, 2019 yılı itibarıyla Aksa Çanakkale Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Şirket Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Aksa Doğalgaz hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 180 ilçe ve beldede yaklaşık 15 milyon kişi, 4,8 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz; Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı konumunda bulunmaktadır. “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla yatırımlarını Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgeleri ve yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol