Yenice’de Turan’a yoğun ilgi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Yenice ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirip iftar yemeğine katıldı.

Yenice’de Turan’a yoğun ilgi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Yenice ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirip iftar yemeğine katıldı.

02 Haziran 2018 Cumartesi 16:36
Yenice’de Turan’a yoğun ilgi

Köylerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Engelli Yaşam Merkezi’ni de ziyaret etti. Geleneksel panayırı da dolaşıp halk ile tek tek tokalaşan Turan, muhtarlarla da toplantı yaptı. Seçim bölgesi Çanakkale’de programlarına hız kesmeden devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Yenice ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Gönen-Yenice baraj havzası bölgesini gezen Turan, Gönen ve Yenice’nin su ihtiyacını karşılayan havza da incelemelerde bulundu.

“Her akşam bir ilçemizdeyiz”

İncelemelerin ardından Yenice halkıyla geleneksel iftar programında bir araya gelen Turan, ezanın okunmasıyla Yenice halkıyla birlikte orucunu açtı. İftar programında konuşan Turan; “Allah birliğimizi bozmasın, ülkemizin önündeki engelleri aşarak bayrağımızın altında gururla yaşamayı bize nasip etsin. Peygamberimiz bir hadisi şerifinde en kötü sofra zenginlerin çağrılıp da garibanların unutulduğu sofradır der, işte o yüzden biz ilk gününden beri ramazanın her akşam bir ilçemizde bütün ahalimize beraber, tüm hemşerilerimizle beraber iftar yapmayı en büyük görev bildik” dedi.  

“Yenice’mizin hastanesi bitmek üzere”

15 yıldan beri hem Çanakkale’de hem de Türkiye’de çok büyük gelişmeler yaşandığını belirten Turan, Yenice ilçesinde Engelli Yaşam Merkezi’nin bittiğini ve hastanenin de bitmek üzere olduğunu söyledi. Turan; “Gönen barajını ziyaret ettik. Birkaç köyümüzü gezdik, engelli yaşam merkezimizi gezdik. Durmayacağız daha çok çalışacağız bir derdimiz var bu ülke daha iyi olsun istiyoruz. Ekonomide, sağlıkta yatırımda ulaşımda çağ atlasın istiyoruz. Şu 15 yıldan beri neler yaptığımız milletimizin takdirin de bu kadar uzun süre görev yapıp da hala iktidarda kalmak kolay bir iş değil hiç kimse bizim kaşımıza gözümüze oy vermez işimizi yapmıyorsak halkımızın yanına gelmiyor olsak hükümetimiz belediyelerimiz üretmiyor olsa oy vermez. Hamdolsun 15 yıldan beri Çanakkale’mizde de Türkiye’mizde de çok büyük gelişmelere şahit olduk. Yenice’mizin hastanesi bitmek üzere engelli yaşam merkezi bitti” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol