“Zillet değil, kardeşlik ve barış ittifakı”

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale’de yaşayan Bozcaadalılar ile buluştu.

“Zillet değil, kardeşlik ve barış ittifakı”

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale’de yaşayan Bozcaadalılar ile buluştu.

01 Mart 2019 Cuma 16:57
“Zillet değil, kardeşlik ve barış ittifakı”

Bozcaadalılara seslenen Başkan Gökhan; “5 yıl önce Hakan Can Yılmaz kardeşimiz ve sizlerle bir aradaydık. İlk adaylık dönemiydi ve kendisine kefil olmuştum. Sizler de tanıyordunuz ve araştırıp oyunuzu kullandınız. O günden bugüne berabersiniz. Benim izlenimim şu; beni mahcup etmedi. İkinci dönem için de böyle olacağını düşünüyorum.” dedi.

“Beka sorunumuz yok, birilerinin olabilir”

Beka ve ittifak konularına değinen Gökhan; “İyi Parti’li kardeşlerimiz desteklediklerini söylediler ve ittifak kuruldu. Bizlere güvendikleri için teşekkür ediyorum. Hakan ve ben bu dönem partili üyelerin oylarıyla aday olduk. Bir ön süzgeçten geçtik. İyi Parti’li arkadaşlarımıza da bir güven oldu bu. Bizce Türkiye’nin şu an itibariyle geleceğine ilişkin bir beka sorunu gözükmemekte . Çünkü o beka sorununu karşıdaki şehitlerimiz ve Mustafa Kemal ile bitirdik. Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucularıyız. Beka sorunumuz yok. Birilerinin beka sorunu olmuş olabilir. İktidarlarının bekası noktasında sıkıntı yaşıyor olabilirler. Bizce de olmalılar. Bu ülkeyi 17 yılda getirdikleri noktayı görürsek; ülkenin itibarı bitmiş, yatırımlar durmuş, yatırımcılar güven bunalımı yaşıyor, eflasyon-faiz almış başını gitmiş. Bu nereye kadar sürecek? Ne zaman bitecek? 1 Nisan’da mı? Hayır. 1 Nisan’da bir şartla bitecek. Eğer Millet İttifakı başarılı olursa Cumhur İttifakı bir ders alacak olursa o zaman işler tersine döner. Aksi takdirde bu ülkenin bu sıkıntıdan çıkması mümkün değildir. Onun için bu ittifak zillet ittifakı değildir. Bu ittifak, kardeşlik ve barış ittifakıdır. Ülkenin barışı ve kardeşliği için bu ittifaka sahip çıkacağız” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleülgürgökhan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol