Turan; “Gökhan istifa etmelidir”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın istifa etmesi gerektiğini söyledi

Turan; “Gökhan istifa etmelidir”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın istifa etmesi gerektiğini söyledi

13 Ekim 2017 Cuma 18:28
Turan; “Gökhan istifa etmelidir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın 18 Mart törenlerinde konuşturulmayacağını ifade etmesinin ardından açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Çanakkale’nin imajını bozan, şehrimizin adını kirleten Belediye Başkanı demokrasiye inanıyorsa, kadınlara saygı duyuyorsa, ifade özgürlüğünü önemsiyorsa hemen istifa etmelidir” dedi.

“Çanakkale halkını, milletimizi ayrıştırıyor”

“Sorumlu bir siyasetçi bunca tepki karşısında durduğu yeri gözden geçirerek bir durum muhasebesi yapmalıdır” diyen Turan; “Ancak Belediye Başkanı 'dediğim dedik çaldığım düdük' dercesine tutumunu devam ettiriyor. Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı üslupla Cumhurbaşkanımıza karşı saldırgan bir dil kullanıyor. Çanakkale halkını, milletimizi ayrıştırıyor. Kadınları aşağılayan bir üslup kullanan Belediye Başkanı, bu skandal karşısında özür dilemesi gerekirken çirkin bir üslup tercih edip, utanmadan, sıkılmadan hala ayrıştırıcı dilden bahsediyor” şeklinde konuştu.

“İstifa etmediği sürece bu skandal olayla anılacaktır”

Turan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “HDP barajı için pilav dağıtan, AK Parti’li kadınlar üzerinde zabıta terörü estiren, 15 Temmuz’da Çanakkale meydanlarında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza hakaret eden Belediye Başkanı'nın kötü sicilini hepimiz biliyoruz. Hiçbir açıklaması bu sicilini düzelttirmeye yetmeyecektir. Son dönemde büyük projelerle gündeme gelen Çanakkale’nin adını hizmetlerle değil de bu skandallarla gündeme gelmesi Belediye Başkanı’nın tutumundan kaynaklanmaktadır. Herhangi bir projesi ya da hizmetiyle değil sadece skandallarıyla gündeme gelen Belediye Başkanı istifa etmediği müddetçe bu skandal olayla anılacaktır.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 13.10.2017 18:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol