Hastanebayırıspor Tesisine Kavuştu

Hastanebayırı Gençlik ve Spor kulübü mükemmel bir tesise kavuştu.

Hastanebayırıspor Tesisine Kavuştu

Hastanebayırı Gençlik ve Spor kulübü mükemmel bir tesise kavuştu.

27 Eylül 2018 Perşembe 13:59

Çanakkale’nin en köklü kulüplerinden biri olan Hastanebayırı Gençlik ve Spor kulübü mükemmel bir tesise kavuştu. Yıllar önce Çanakkale Belediyesinin toprak sahadan, sebtetik sahaya çevirdiği saha şimdilerde mükemmel bir tesis hüviyetine büründü.

Gençlik spor Bakanlığı ve Gençlik spor il müdürlüğünün gayretleri ile mükemmel bir tesis haline gelen arazide porcuların konaklayacağı yatakhaneler, sosyal tesisler, idari binalar bulunurken. Mevcut sahanın zemini, telleri ve ışıklandırması ise yeniden yapıldı.

Spor kompleksinin açılışına Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Ak Parti Milletvekili Julide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, CHP İl başkanı İsmet Güneşhan, Gençlik spor il müdürü Azİz Sinan Alp, Amatör Spor kulüpleri başkanı Firuz Erdil, Gençlik spor şube müdürü Sedat Bektaş, Program çerçevesinde Çanakkale’de bulunan efsane Milli futbolcular Oğuz Çetin, Ali Gültiken, Ergün Pembe, Hami Mandıralı, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, spor camiası ve çok sayıda davetli katıldı.

Ak parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan yaptığı konuşmada bu tesislerin bu hale gelmesinde emeği kim varsa herkese teşekkür ettiğini, Çanakkale’de spor tesisleri yatırımlarının hızla artacağını ifade ederken, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sahanın toprak halinden bugünlere geldiğini emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür plaketleri sunulurken, ardında Çanakkale masterleri bir gösteri karşılaşması yaptılar.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 27.09.2018 14:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol