Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
Çalıştay düzenlendi

Çalıştay düzenlendi

Yenilenebilir Enerji Yatırımlarının İstihdama Etkisi Çalıştayı gerçekleştirildi.

Çalıştay düzenlendi

Yenilenebilir Enerji Yatırımlarının İstihdama Etkisi Çalıştayı gerçekleştirildi.

21 Ekim 2022 Cuma 23:50
Çalıştay düzenlendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel programı kapsamında uygulanan ve Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) kapsamında finanse edilen ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın operasyon faydalanıcısı olduğu Yenilenebilir Gençlik Enerji projesi kapsamında düzenlenen “Yenilenebilir Enerji Yatırımlarının İstihdama Etkisi” Çalıştayı Kolin Hotel’ de gerçekleştirildi.

Çalıştaya; Vali İlhami Aktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfıhak Alpan, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Kılıç Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Süreyya Erkan, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, GIZ Türkiye Ülke Direktörü Rubeena Esmail, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Guç, İl Müdürleri, akademisyenler, paydaş kurum temsilcileri ve davetliler katıldı. Yenilenebilir Enerji Yatırımlarının İstihdama Etkisi Çalıştayı; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lütfihak Alpkan, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-LAandrut Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Kılıç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Süreyya Erkan, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Guç tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Yenilenebilir Enerji Yatırımlarının İstihdama Etkisi Çalıştayı; RE-You Projesinin Takım Lideri Dusan Gvozdenac’ın sunumu ve Güney Marmara Bölgesi Yenilenebilir Enerji İstihdam Piyasası Analizi Raporu’nun sonuçlarının değerlendirilmesi ile devam etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol