“Çanakkalemize hizmetkâr olmaya talibiz”

AK Parti’den 7 Haziran 2015’te yapılan seçimlerde aday adayı olan Gazeteci-Yazar Necmettin Çakmak, Haziran 2018’de yapılacak seçimde tekrar aday adayı oldu.

“Çanakkalemize hizmetkâr olmaya talibiz”

AK Parti’den 7 Haziran 2015’te yapılan seçimlerde aday adayı olan Gazeteci-Yazar Necmettin Çakmak, Haziran 2018’de yapılacak seçimde tekrar aday adayı oldu.

30 Nisan 2018 Pazartesi 11:18
“Çanakkalemize hizmetkâr olmaya talibiz”

Milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı’na gelerek başvuruda bulunan Gazeteci-Yazar Necmettin Çakmak; “Çanakkalemize, ülkemize hizmet için bir yola çıktık. Çanakkale için çalışmaya, milletimizle birlikte olmaya, milletimizle iç içe olmaya, doğduğumuz bu topraklara hizmetkâr olmaya talibiz. Bu yolculukta elimizi taşın altına koyacağız, koymaktan da kaçınmayacağız. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.” dedi. “Çanakkale bizim değerimizdir ve bu değerin kıymetini en iyi şekilde bilmek zorundayız” diyen Çakmak, “Çanakkalemiz, tarihi geçmişi, doğal güzelliği,  stratejik konumu ile dünyada hiçbir şehre nasip olmayan nimet ve potansiyele sahiptir. En başta Çanakkale’nin tarihi Türkiye’nin tarihidir. Bu toprakları vatan yapan dayanışma ve kardeşlik ruhunun bizzat kendisidir. Çanakkale, stratejik konumuyla Türkiye’nin kalbidir. Münbit ve bereketli topraklarıyla Türkiye’nin üretim merkezidir.  Bütün bunlar Cenab-ı Allah’ın bir lütfudur.” şeklinde konuştu. Çakmak, siyaseti kişisel hırslar için değil Çanakkale’nin kalkınması için yapacağına ve her şart altında Çanakkale’nin ve Çanakkalelinin sesi olacağına söz verdi.

Necmettin Çakmak kimdir?

1977 yılında Biga/Çanakkale’de doğdu. İlkokulu Yeniceköy (Biga) İlkokulu’nda, Orta ve Lise tahsilini İstanbul Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ne devam etti. Milli Gençlik Vakfı Zeytinburnu Şubesi’nde aktif görevler üstlendi. 1993 yılı itibariyle basın yayın sektörüne adım atarak Vakit Gazetesi’nde muhabirlik, Milli Gazete’de muhabir, ekonomi editörü ve Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptı. Refah Partisi Gençlik Kolları Üyelik/Saha çalışmaları, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde ilçe yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 2007 yılı Genel Seçimlerinde Saadet Partisi Çanakkale Milletvekili adayı oldu. 2009 yılı Yerel Seçimleri’nde Saadet Biga Belediye Başkan adayı olarak siyasi çalışmalarını sürdürdü. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı oldu. Ekonomi Gazetecileri Derneği (EMD) Üyesi, Biga Pomaklar Derneği üyesi olan Necmettin Çakmak, halen; ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, MÜSİAD Genel Merkez Basın-Yayın Sektör Kurulu Üyesi ve Mirasımız Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak STK çalışmalarını sürdürmektedir.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol