Yıldırım’da aday adayı

Hüseyin Yıldırım, AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı oldu.

Yıldırım’da aday adayı

Hüseyin Yıldırım, AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı oldu.

30 Nisan 2018 Pazartesi 11:30
Yıldırım’da aday adayı

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız’a teslim eden Hüseyin Yıldırım yaptığı açıklamada; “Bundan tam 100 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözünün yazıldığı topraklarda doğmaktan ve yaşamaktan onur duyuyorum. Malumunuz üzere 24 Haziran tarihinde hep beraber bir erken seçimi idrak edeceğiz. Öncelikle, millet iradesinin doğrudan yönetimde tezahürü anlamına gelen seçimlerin hem Çanakkalemiz de hem de ülkemizin dört bir yanında bayram havasında geçmesini temenni ediyorum. 2002 yılından beri milletimizin daha müreffeh bir yaşam standardına kavuşması için gece gündüz demeden çalışan ve vatandaşlarımızın her geçen gün daha büyük bir desteğini arkasında hisseden AK Partimiz her seçimden zaferle çıkmayı başarmıştır. Bu zaman zarfında hep beraber idrak ettiğimiz seçimlerde partimize teveccüh gösteren her bir vatandaşımıza ve partimiz adına Çanakkale’ye hizmet etme fırsatı bulan köy ve mahalle temsilcilerimize, il-ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, belediye başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize ve milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Çanakkale’mize karşı hizmet borcumu ödemek için aday adayıyım”

“Bizim bir aşkımız, bizim bir sevdamız ve bizim bir yol hikayemiz var” diyen Yıldırım; “Bu aşkın, bu sevdanın öznesinde daha demokratik, daha müreffeh ve daha adil bir Türkiye’yi inşa etmek var. Bu yol hikayesinin temelinde yılın sadece bir ayı hatırlanan ve turistik sebepler dışında ziyaretçi çekmekte zorlanan Çanakkale’yi bir üretim merkezi haline getirme arzumuz var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yapıtaşı Çanakkale güçlü olursa, Türkiye güçlü olur. Çanakkale kazanırsa, Türkiye kazanır. Ülkemiz için son derece kritik bir dönem arz eden 24 Haziran seçimleri yeni bir çağın başlangıcı olacaktır. Bu seçimde seçilecek olan kadrolar Cumhuriyetimizin 100. Yaşını idrak edeceğimiz 2023’ün kadrolarıdır. Bu kadrolar devletimizin ikinci yüzyılına yön verecek kadrolardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tayin ettiği 2023, 2053, 2071 hedeflerini yakalamak için, Çanakkale’mizi ve ülkemizi müreffeh seviyelere taşımak için, milletimizin gönül rızasını kazanmak için, Çanakkale’mize karşı hizmet borcumu ödemek için, 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimiz, AK Parti’den milletvekili aday adayıyım” şeklinde konuştu.

“Çalışmalarıma başlayacağım”

Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Devletimize, milletimize ve Çanakkale’mize hizmet etme azmi ile çıktığımız bu yolda vekaletinizi almamız halinde değerli arkadaşlarımızdan aldığımız hizmet çıtasını daha da yukarılara çıkararak, Çanakkale’yi bir üretim üssüne çevirmek için ve mensubu olmaktan onur duyduğum bu kutlu davayı Çanakkale’de hak ettiği yere taşıyarak daha çok hizmet etmek için vakit kaybetmeden çalışmalarıma başlayacağım. Bundan tam yüz sene önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin önsözünün yazıldığı bu topraklar bugün de harici ve dahili birçok saldırılara rağmen sonsözü yazmaya muktedirdir. Tüm bu düşünceler ışığında hepinizi içten duygularla selamlıyor, 24 Haziran seçimlerinin Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleAkparti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol