Harbici Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, ilk seçim bürosunu Barbaros Mahallesi’nde açtı. Miting havasında geçen açılışa Başkan Gökhan’ın ‘Partici Değil Harbici’ sloganı damga vurdu.

Harbici Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, ilk seçim bürosunu Barbaros Mahallesi’nde açtı. Miting havasında geçen açılışa Başkan Gökhan’ın ‘Partici Değil Harbici’ sloganı damga vurdu.

13 Şubat 2019 Çarşamba 16:53
Harbici Ülgür

31 Mart Yerel seçim hazırlıklarına hız veren Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Çanakkale Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, ilk seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Barbaros Mahallesi’ndeki ilk seçim bürosunun açılışına, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, İyi Parti il Yönetimi, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri Adayları, Mahalle Muhtarları, CHP’li ve İyi Partililer ile vatandaşlar Katıldı. Miting havasında geçen açılış öncesi vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan konuşmasında CHP’nin seçimi şimdiden kazandığının altını çizerek; “Görüyorum ki bahar erken geldi Çanakkale’me, bu soğuk havaya rağmen bizleri burada yalnız bırakmayan sizleri görünce ne kadar doğru bir belediyecilik yaptığımızı görüyorum. 31 Mart akşamı göreceksiniz ki yeniden CHP bayrağını Çanakkale’den başlayarak tüm Türkiye’ye dikeceğiz” dedi.

“Burasının önemi farklı”

Seçim startını Barbaros Mahallesi’nden vermelerinin nedenini açıklayan Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan ise; “Ben ilk başta seçildiğimde burası yolları çamur, çukur, en fazla iki katlı evlerin olduğu bir yerdi. Bakınız Başkanlığımız süresince değişen, modern bir görünüm kazanan bir Barbaros Mahallesi yarattık. Sizlerin kapısını çaldığımızda yüzümüz temiz. Belediye Başkanı olarak vatandaşlarımızı ne sen bizdensin, sen başkasın demedik. Şimdi sizden oy istiyorsak, alnımız ak olduğu içindir” dedi.

“Kimseye peşkeş çekmedik”

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düşen helikopterde şehit olan 4 Mehmetçiğimizi hatırlatarak sözlerine devam eden CHP’li Gökhan; “Vatan evlatlarımızı şehit verdik, buradan manevi başkentten onlara Allahtan rahmet kederli aileline baş sağlığı diliyorum. Bu gün müzik yayını yapmadık ancak bundan sonra her açılışımız şölen havasında olacak, baharı beraber kutlayacağız. Sizlere yaptıklarımızın hesabını vereceğiz teker teker. Anlatacağız, hesap vereceğiz, çünkü biz hiçbir kimseye rant sağlamadık, peşkeş çekmedik, ötekileştirmedik, işlerimize hile kurda karıştırmadık. Karalamaya çalıştılar, müfettişler geldi, soruşturdular ve en sonunda baktılar ki Çanakkale Belediyesi’nde, Çanakkale Belediye Başkanında ne bir yolsuzluk ne bir hile nede bir kara var. Bakın burada İYİ Partili kardeşlerimiz var. Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de birlikte hareket edeceğiz, ama bu hareketimiz kendimiz için değil, mutfağında yangını olan Ayşe teyze için, dükkânını siftahsız kapatan Ahmet abi için, tarlada ürününü hasat edemeyen köylümüz için, mezarda emekli olamamak için birlikteyiz. Bu ve açacağımız diğer seçim bürolarımız sabah10.00’da açılıp gece 22:00’a kadar sizlere hizmet verecek. Sorusu olanları bilgilendirecek, yani bizim yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı bu bürolardan öğreneceksiniz. Şunu da ifade etmek istiyorum, seçim sloganlarımız son zamanda konu oldu, hani barışın kentiydi dediler. Evet Çanakkale Barışın Kenti, onu artık marka yaptık. Ancak sadece Türk halkının sözüdür ’Bereket’. Biz sofradan kalkarken ‘Allah bereket versin deriz, sofra görünce bereketli olsun deriz. Alışveriş yaptıysak bereketini gör deriz, biz bereketi iyilik için, güzellik için, bizden başkasını düşündüğümüz için söyleriz. Ama bunu da söylemeden edemeyeceğim, ben Cumhuriyet Halk Parti’nin adayıyım, ama başkanlığımda Çanakkale’nin başkanıyım, o yüzden ‘Partili değil, Harbici’ başkanım” diyerek sözlerine son verdi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesini eşi Hale Gökhan ve katılımcılar ile açan CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, konuklara seçim ofisi hakkında bilgi verdi.

İhsan Konuk

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 13.02.2019 17:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol