Turan; “Biga’nın bir ağabeye ve kardeşe ihtiyacı var”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga Sakarya Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni hizmete açtı.

Turan; “Biga’nın bir ağabeye ve kardeşe ihtiyacı var”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga Sakarya Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni hizmete açtı.

25 Ocak 2019 Cuma 18:09
Turan; “Biga’nın bir ağabeye ve kardeşe ihtiyacı var”

Biga Sakarya Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı için düzenlenen törene AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, AK Parti Karabiga Belediye Başkan Adayı Ahmet Elbi, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Bizler Ankara'nın değil Çanakkale’nin vekilleriyiz. Her fırsatta Biga’mızda ve diğer ilçelerimizde olmaktan çok büyük gurur duyuyoruz. Bu açılışı bir miting ortamında yapmış olmak başlı başına Biga’nın nasıl AK Parti’yi özlediğini gösteren en güzel fotoğraf. Bu gün bir çok parti miting yapsa bu kadar kalabalığı bir araya getiremez. AK Parti’nin heyecanı, iddiası adeta yeniden başlıyorcasına taze ve diri. Bizler Çanakkalemize hizmet etmekten büyük şeref duyuyoruz” dedi.

Önce kendinize ve hizmete oy verin

Biga halkına seslenen Turan; “Biga en büyük ilçemiz. Çanakkale tarımının tam yarısı buradan karşılanıyor. Bu çok kıymetli. Biga bizi hiç üzmedi. Bu kardeşiniz ve Jülide hanım 5 sene vekil. Sayın Erdoğan 5 sene bu ülkede Başkan. İktidar kuruldu. Biz 5 sene hükümetimizle çalışırken Biga’da Belediye de AK Parti olsun ki, tüm hizmetleri daha çabuk alalım, daha çok iş yapalım istiyoruz. Biga bunu hak ediyor. Buradan diyorum ki, ey Bigalılar önce kendinize, hizmete, durmak yok yola devam diyenlere oy verin” diye konuştu.

Yatırımlara da değinen Turan; “Ezine, Ayvacık, Çanakkale merkez, Lapseki, Biga, Çan ve Yenice hepsinin hastanesi ya bitti ya da az kaldı. Eksiğimiz varsa da biz tamamlayacağız. Hastanemizi açtık ama diyoruz ki, Biga’ya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yakışır ve onun çalışmalarına başladık. Balıklıçeşme sağlık ocağı lazım dedik. Onun temelini attık. İnşallah bir ay içerisinde açılışını yapacağız. Biz, İstanbul ve Ankara’nın neyi varsa Çanakkale’de de o olsun istiyoruz. Asfaltı altından yapsanız, taşı gümüşten yapsanız, eğer yüzünüz gülmüyorsa, halkın derdiyle dertlenmiyorsanız, hiç birinin kıymeti yok” ifadelerini kullandı.

Biga’nın bir ağabeye ve kardeşe ihtiyacı var

“Adı benim adaşım, soyadı Genel Başkanımızın adaşı olan Biga’nın evladı Bülent Erdoğan’ı seçerken, yol yapmayı su yapmayı vaat etmiyoruz” diyen Turan; “Zaten tüm Dünya biliyor ki, hizmetin en iyisini, yolun en iyisini, altyapının en iyisini AK Parti yapar. Belediyelerdeki bütün iddiamızı şimdiye kadar tüm kamuoyu gördü. Ama biz bir şey daha vaat ediyoruz. Biga’nın bir ağabeye ve kardeşe ihtiyacı var. Hastanın yanında, dertlinin yanında, esnafın yanında bir insana ihtiyacı var. O yüzden de Bülent Erdoğan ile durmak yok yola devam diyoruz” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Biga Sakarya Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 25.01.2019 18:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol