Yine aynı gazete, yine algı operasyonu

Kurulunda yapılan bazı değişikliklerin bir algı operasyonuna dönüştürme amacı taşıyan tamamen art niyet taşıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Yine aynı gazete, yine algı operasyonu

Kurulunda yapılan bazı değişikliklerin bir algı operasyonuna dönüştürme amacı taşıyan tamamen art niyet taşıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

20 Kasım 2017 Pazartesi 10:22
Yine aynı gazete, yine algı operasyonu

Çanakkale’de bir yerel gazetenin AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ üzerinden yine algı operasyonuna devam etmesi kamuoyunu şaşkına çevirdi. Söz konusu gazetenin gerçeği yansıtmayan haberlerinde yer alan yorum ve iddialar trajedi komik bir hal alırken, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ algı operasyonuna dönüştürme amacı taşıyan tamamen art niyet taşıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Başkan Karadağ; “Geçtiğimiz günlerde il yürütme kurulumuzda yapılan değişiklikler ilgili olarak çıkan haberler üzerine bu açıklamayı yapmak zaruri hale gelmiştir. Parti temayüllerimiz içerisinde gayet doğal ve sıradan olan İl Yürütme Kurulunda yapılan bazı değişiklikleri bir algı operasyonuna dönüştürme amacı taşıyan tamamen art niyet taşıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Konu ile ilgili son günlerde yapılan bu tür art niyetli haberler ve bu algı operasyonu ne ilk ne de son olacaktır” dedi.

“Yol arkadaşlarımız kimsenin A veya B Takımı değildir”

“Tasarruflarımızda arkadaşlarımızın kendi taleplerini ve iş yoğunluğunu da dikkate aldık” diyen Başkan Karadağ; “İl Yürütme Kurulumuzda yapılan değişikliklerin niteliği, niceliği ve zamanlaması tamamen parti içi bir mesele olup partimizin iç işleri konusunda temayüller tamamen Genel Başkanımızın vekaleti ile İl Başkanının insiyatifindedir. Yürütme kurulunda değişiklik yapılan yol arkadaşlarımız kimsenin A veya B Takımı değildir. Parti yönetim kadememiz ve her üyemiz değerli ve AK Parti’nin A Takımındadır” şeklinde konuştu.

“Milletvekillerimiz ile tam bir uyum içerisindeyiz”

Parti içi tüm kurulların Milletvekilleri ile tam bir uyum içerisinde Çanakkale’de AK Parti’yi 2019 ve 2023 hedeflerine taşımakta kararlı ve azimli olduğuna dikkat çeken Başkan Karadağ şu şekilde konuştu; “Söz konusu haberlerde Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’ın isminin bilinçli olarak geçmesi kendisinin yeni dönemde de TBMM’de partimizin Grup Başkanvekilliği görevine devam edeceği haberinin Çanakkale’mizde büyük sevinç uyandırdığı bir zamanlamaya denk gelmesi/getirilmesi bizler tarafından manidar bulunmuştur. Parti içi tüm kurullarımız Milletvekillerimiz ile tam bir uyum içerisinde Çanakkale’de partimizi 2019 ve 2023 hedeflerine taşımakta kararlı ve azimlidir. Kamuoyunun bilgisine önemle sunulur…”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol