ÇTSO Saraçöz’ü ziyaret etti

Çanakkale Ticaret Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ü ziyaret etti.

ÇTSO Saraçöz’ü ziyaret etti

Çanakkale Ticaret Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ü ziyaret etti.

09 Kasım 2018 Cuma 12:38
ÇTSO Saraçöz’ü ziyaret etti

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcıları Hayrettin Çetinkaya ve Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Y.Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Ekşi, Akın Yalman, Deniz Tennioğlu ve Ersin Kahraman, Genel Sekreter Sema Sandal ve Yönetici Asistanı Selen Kılıç katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde gerek TOBB Başkanımız gerekse diğer Oda Borsa Başkanlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Böyle büyük bir örgütün yoğun çalışmalarında işin mutfağında görev yapan en önemli isimlerin başında TOBB Genel Sekreterimiz Mustafa Bey bulunuyor. Kendisine bizlere verdiği destek için, tecrübelerini bizlerle paylaştığı için bir teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik.” diyerek misafirperverliğinden ötürü de ayrıca teşekkür etti.

TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, güzel projelere imza atmış bir Odamızdır. Bu çalışmalarını arttırarak sürdüreceğinden eminiz. Burası sizin Ankara’daki evinizdir. Ziyaretiniz için ben çok teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çtso
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol