Tahsildaroğlu'ndan işadamlarına tavsiye

ÇASİAD mümkün olduğunca üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek istek ve önerilerine başvurmaya özen gösteriyor. ÇASİAD Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği üye ziyaretlerine Bayramiç'de devam etti.

Tahsildaroğlu'ndan işadamlarına tavsiye

ÇASİAD mümkün olduğunca üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek istek ve önerilerine başvurmaya özen gösteriyor. ÇASİAD Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği üye ziyaretlerine Bayramiç'de devam etti.

03 Ağustos 2018 Cuma 15:08
Tahsildaroğlu'ndan işadamlarına tavsiye

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Mehmet Işık, Saymanı Orkun Yalman, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa K. Ertuğrul, Z. Mert Öztürk, Fahri Karapınar, Deniz Tennioğlu, A. Burak Kunt ve Genel Sekreteri Ayşen Gürer, ÇASİAD'ın en eski üyesi Selman Tahsildaroğlu'nu iş yerinde ziyaret ettiler. Ziyarette Tahsildaroğlu, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kuruluna iş hayatındaki tecrübelerini anlatarak öneri ve tavsiyelerde bulundu. İş İnsanlarına en büyük tavsiyesinin krediye bulaşmamaları gerektiğinin altını çizen Tahsildaroğlu Süt Ürünleri Şirket Sahibi Selman Tahsildaroğlu,  "Benim buradan sizlere tavsiyem, mümkün olduğu kadar krediye bulaşmayın. Küçük yatırımlar yapın ama krediyle değil, kendi öz sermayenizle. İş dünyasında bir kural vardır. O da bildiğin işi yapmaktır.  Sizlerde bildiğiniz, anladığınız işi yapın. Bilmediğiniz deryalara, boş hayallere yelken açmayın derim. Temkinli hareket edin. Her büyük şirketin doğru yaptığını düşünmeyin. Hırs göstermeyin. Emin adımlarla yatırım yapın. Birden zengin olunmaz zamanla ve yavaş yavaş büyürsünüz. Hep çalışarak bugünlere geldim, yurtdışına ihracat yapmaya başladım, hiç yılmadım." dedi. Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Selman Tahsildaroğlu'nun konuşmasını büyük bir ilgiyle dinlediler. Verdiği öneri ve tavsiyeler için Tahsildaroğlu'na teşekkür ettiler. Akabinde Umut Mobilya'nın Sahibi Mert Uygun'u ziyaret eden ÇASİAD Başkanı Başaran konuşmasında ÇASİAD'ın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Gerçekleştirilen ziyaret sonunda ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Mert Uygun’a ÇASİAD Üye Başvuru Formu vererek; “Sizi de aramızda görmek isteriz” dedi. ÇASİAD Yönetimi, ÇASİAD Üyesi Kadir Tınmaz'ı da ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Başaran, RK Süt Ürünleri Sahibi Tınmaz'a kalifiye eleman sıkıntısı ile nitelikli çalışan bulunamadığı için yaşanan sorunlardan bahsetti. Başaran; “Eğitimin büyük önem taşıdığı bu süreçte, ileride şirketlerimizi emanet edeceğimiz gençlerin iyi yetiştirilmesine katkı koymamız şart, bu kapsamda ÇASİAD olarak bu dönemde eğitim seminerlerine ağırlık vereceğiz” dedi. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Tınmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çasiad
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol