Sevdamız Gökçeada

AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Muzaffer Dağlar, yoğun yağışa rağmen Gökçeada ilçesinde seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Sevdamız Gökçeada

AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Muzaffer Dağlar, yoğun yağışa rağmen Gökçeada ilçesinde seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

26 Ocak 2019 Cumartesi 17:20
Sevdamız Gökçeada

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından “Sevdamız Gökçeada” diyerek Gökçeada ilçesinde ziyaretlerini hızlandıran AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Muzaffer Dağlar, ada halkının yanı sıra esnaflarla da bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Gökçeada halkının sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Gökçeada Belediye Başkan Adayı Muzaffer Dağlar, ilçedeki tüm sorunları çözüme kavuşturmak için çaba sarf edeceğini ifade etti. Gökçeada için el birliği ile çalışacaklarını kaydeden Dağlar; “Sevdamız Gökçeada diyerek yola çıktık. Ahdimiz var çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

Gelin birlik olalım…

Ziyaretlerinin ardından ada sakinlerine seslenen Dağlar; “Değerli Gökçeada’lı hemşehrilerim içinizden çıkmış ve gelecek planlarını artık Gökçeada da yapan bir birey olarak, yıllarca yaşadığımız ve kangren olmuş sorunların çözümü için veya ihtiyaç duyduğumuz gerekliliklerin adamızda da olması için, iktidarın namzeti olarak aranızdayım. Herkesin siyasi görüşüne saygı duyan bir anlayışla, asla diklenmeden, çirkinleşmeden, hiç kimsenin kişilik haklarına zarar verecek herhangi bir söylemde bulunmadan, daha yaşanılası bir Gökçeada hayalinin İKTİDAR BELEDİYESİ olmaktan geçtiğini ve “eldeki gayrimenkulleri bir bir satmak”la yürütülmeye çalışılan bir Belediyeciliğin çok yakın zamanda iflas edeceğini zira artık satacak gayrimenkul bile kalmadığını bıkmadan usanmadan her ortamda sizlere anlatacağım. Diyorum ki; kaybedilmiş bir 5 senenin üstüne, yeni bir 5 sene daha koymamak için gelin birlik olalım... Senin Şehrin. Senin Geleceğin. Şimdi!” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol