Turan; “Bu proje yüzyılın rüyasıydı”

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, temeli 18 Mart'ta atılan Çanakkale 1915 Köprüsü'nün çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Turan; “Bu proje yüzyılın rüyasıydı”

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, temeli 18 Mart'ta atılan Çanakkale 1915 Köprüsü'nün çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

11 Mart 2018 Pazar 14:00
Turan; “Bu proje yüzyılın rüyasıydı”

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün bölgenin tarihine, turizmine ve sanayisine çok büyük bir ivme kazandıracağını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Çanakkalemiz bir marka kent. Bu marka kentin son yıllarda değerinin arması için önemli adımlar atıyoruz. Hükümetimiz 2018 yılını Troia Yılı ilan etti ve bununla ilgili büyük adımlarımız var. Aynı şekilde Çanakkale’nin tarihi, turizmi ve sanayisi için çok büyük bir ivme kazandıracak olan köprümüzün çalışmaları başladı. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katılımıyla köprünün temelini atmıştık. Şimdiye kadar köprümüz ile ilgili mühendislik çalışmaları ve gözükmeyen çalışmalar gündemdeydi. Ancak, bugün itibariyle köprünün ayaklarının olacağı yerler başta olmak üzere artık milletimizin de görmeye başlayacağı çalışmaların süreci başlıyor” dedi.

 “Bu proje yüzyılın rüyasıydı”

“Köprü çalışmalarının hiç aksamadan devam ettiği hiçbir ekonomik sıkıntıya imkan verilmeden devam ettiği, Türkiyemizin etrafındaki sorunlara, güvenlik sıkıntılarının aşılması için yapılan operasyonlara rağmen hiçbir ekonomik kriz olmadan bu tarz yatırımların devam etmesi ülkemiz için büyük bir kazanç ve kıymettir” diyen Turan; “Çanakkalemizin ve bölgemizin tarihine, turizmine ve sanayisine katkı sağlayacak bir proje olacak. Artık görünen çalışmalar başlamış oldu. 18 Mart’a bir hafta kaldı. O bir haftaya kadar çalışmaların hızlanıp, Cumhurbaşkanımızın bu bölgeye geldiğinde, çalışmaları halkımızla paylaşacağından dolayı heyecan duyuyoruz. Tüm teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve ilçelerimizle beraber bu bölgeyi ziyaret etmeyi bir borç bildik. Çünkü, bu proje yüzyılın rüyasıydı. Bu rüyanın AK Parti iktidarlığında hayata geçmiş olması, en büyük onurumuzdur. Bölgemizin ekonomik olarak tekrar canlanacağını söylemek isterim” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleAkParti1915
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol